Zpět na blog

E-shop i s grafikou na míru za 48 hodin? Evency prodává roušky slavných rapperů

11.05.2020 11:27:03
Vítáme nového klienta na naší palubě! Jedná se o Evency, eventovou agenturu ze Slovenska, která se stará o přední hvězdy hudebního nebe. Řeší například management skupiny Kontrafakt, turné Separa nebo DMS, organizaci festivalů Hip Hop Žije Festival a další známé projekty. Nás si agentura vybrala pro realizaci svého prvního internetového obchodu s jasným zadáním –⁠ spustit e-shop s upravenou grafikou na míru co nejrychleji, ideálně v řádech několika dnů. A nám se podařilo e-shop připravit dokonce za 48 hodin.  
 

O agentuře a e-shopu Evency.shop

Evency je slovenská agentura, která pořádá ty největší eventy a managuje přední CZ a SK hudební umělce. Primárně pomáhá rapperům jako jsou například Rytmus, Kontrafakt nebo Separ. Na svém kontě má od roku 2008 více než 500 000 obsloužených zákazníků a 2 500 akcí.
 
Mimo organizaci a zprostředkování nevšedních hudebních zážitků se Evency zaměřuje také na prodej merchandisingu pro fanoušky, kteří žijí hudbou.


 

“Sortiment, který nabízíme, pro nás není jen zboží. Merch spojuje fanoušky s jejich oblíbenými umělci. ”

  

Agentura doposud k prodeji merchandisingu využívala partnerskou databázi, avšak spolupráce nefungovala zcela dle představ. Proto se v Evency vydali vlastní cestou a rozhodli se založit vlastní internetový obchod, nad kterým budou mít plnou kontrolu a hlavně pravomoc určovat ceny dopravy a celkové obchodní podmínky.
 
K nám přišli s jasným zadáním –⁠ spustit FastCentrik e-shop s upravenou grafikou na míru co nejrychleji, ideálně v řádech několika dnů. A nám se podařilo tento požadavek splnit dokonce za 48 hodin.
 
Nový internetový obchod www.evency.shop, který běží na FastCentriku, aktuálně nabízí stylové roušky s ochrannými vlastnostmi od třech interpretů –⁠ Rytmuse, Separa a Simy. Většina nejznámějších rapperů nabízí svým zákazníkům široký sortiment zboží vlastní kolekce. Proto není překvapením, že umělce současná situace přiměla k rozšíření nabídky merche o tento preventivní, ale také módní doplněk.

 
Evency - FastCentrik e-shop

Rozhovor se správcem e-shopu, Lukášem Králem


Co Vás přimělo založit si e-shop?
 
Nový exkluzivní produkt, kterým je limitovaná edice fashion roušek pro známé rappery. První roušky, které se objevily na našem e-shopu, byly z kolekce od Rytmuse.
 
Navíc jsme nebyli spokojeni s externími e-shopy, se kterými jsme spolupracovali. Prodávali naše zboží za nevýhodných podmínek pro zákazníky –⁠ fanoušky umělců, a to pro nás není akceptovatelné. Nejvíce nás trápilo předražené poštovné a pomalá logistika a řekli jsme si, že s tím musíme něco udělat.
 
 
Jaké byly Vaše požadavky na e-shop?
 
Poptávali jsme rychlé, spolehlivé a levné řešení. A zejména extrémně rychlou implementaci. E-shop včetně úspěšně napojené platební brány jsme potřebovali spustit v řádu dnů. Náš i váš tým na tom pracoval ve dne v noci. Výsledek, který se povedl, je nad naše očekávání. Spustit plnohodnotný e-shop i s grafikou do 48 hodin je opravdu husarský kousek. Pak už se čekalo jen na platební bránu.
 
 
Proč jste si vybrali právě FastCentrik?
 
Jeden z členů našeho týmu v minulosti úzce spolupracoval s vaší firmou a zaručil se kvalitou a rychlostí. A měl pravdu.
 
 
Jak jste spokojeni s FastCentrikem?
 
Jako hlavní správce e-shopu jsem nadšený. Vše je intuitivní a funguje to skvěle!
 
 
Všimli jsme si, že se Rytmusovy roušky rychle vyprodaly. Jak se e-shopu daří byznysově?
 
Zatím jsme ve fázi, kdy každý den rosteme o stovky % a rozšiřujeme se. Nyní spouštíme Slovensko a čekají nás další kategorie, umělci a spoustu novinek.
 
Jednoduše řečeno, když se prodává limitovaná edice exkluzivního zboží nejznámějších celebrit, tak to jde dobře. Ale samozřejmě v době krize vyvstala spoustu nově vzniklých problémů, se kterými se musíme potýkat
 
Ale náš e-shop není jen o byznysu. Aktuálně třeba prodáváme roušku Separa, který daruje výtěžek psím útulkům. Sima pro změnu daruje veškerý výtěžek oddělení dětské onkologie v bratislavské nemocnici.
 
 
Jaké máte s e-shopem plány do budoucna?
 
Být e-shopem, který propojí svět celebrit se světem fanoušků. Sortiment, který nabízíme, pro nás není jen zboží. Merch spojuje fanoušky s jejich oblíbenými umělci.
 
Co se týče konkrétních kroků, plánujeme e-shop dále rozvíjet po produktové stránce a spustit i slovenskou verzi, kterou díky multijazyčnému a mutliměnovému prostředí budeme moct ovládat z jedné administrace.
 
Rouška - Sima
 

Roušky a e-shopy se staly symbolem této doby. Naskočte do dobře rozjetého vlaku a spusťte si vlastní e-shop i vy.

Poohlížíte se po spolehlivém e-shopovém řešení s velmi rychlou implementací? Pak se neváhejte podívat na naši aktuální nabídku, ve které naleznete všechny potřebné informace o výhodách, funkcích a cenách.
 
Nebo si rovnou proklikejte naši administraci na 30 dní zdarma, abyste si vytvořili vlastní obrázek o tom, jak se s e-shopem na FastCentriku pracuje.
 
Spustit DEMO
Kdybyste však měli jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na zákaznické lince (+420) 800 666 222 nebo e-mailu obchod@fastcentrik.cz.




Adéla Mrázková
FastCENTRIK

Připravujeme Demo