Zpět na blog

Získejte pro svůj e-shop nové zákazníky s Děkovačkou

02.10.2023 10:32:00

Nabídku FastCentrik doplňků jsme nově doplnili o marketingový nástroj Děkovačka, s jehož pomocí můžete hravě zvýšit množství svých zákazníků. Jedná se o efektivní a rychlé řešení, které pomůže vašemu e-shopu v růstu. S Děkovačkou můžete získávat nové zákazníky, zvyšovat prodeje a růst bez stálých nákladů. Začněte využívat tuto účinnou marketingovou strategii pro svůj e-shop a sledujte, jak se vaše podnikání rozvíjí.  

Co je to Děkovačka a jak může vašemu e-shopu pomoci?

Děkovačka není jenom nový doplněk pro váš e-shop. Je to unikátní nástroj, který funguje jako síť e-shopů, propojuje je a umožňuje vám získávat nové zákazníky bez fixních nákladů.
Pojďme se podívat na to, jak doplněk Děkovačka funguje:

  1. Získáte nové zákazníky díky děkovací stránce e-shopu: Když zákazník úspěšně dokončí objednávku na partnerském e-shopu, Děkovačka mu nabídne exkluzivní slevové kupóny od dalších partnerských e-shopů, včetně vašeho e-shopu. Toto oznámení vyskakuje zákazníkovi vždy až na děkovací stránce po úspěšném nákupu. To stejné se děje i na vašem e-shopu. To znamená, že můžete rychle a snadno získat nové zákazníky, kteří jsou již v "nákupní náladě".

  2. Bezkonkurenčnost e-shopů: Slevové kupóny, které nabízí Děkovačka, jsou vždy nekonkurenční. To znamená, že se na přistávací stránce neobjeví slevy od vaší konkurence, ale od e-shopů s jiným zaměřením. Například, pokud prodáváte sportovní vybavení, zákazníci na děkovací stránce uvidí nabídky pro domácí potřeby, módu a další produkty.

  3. Nové kontakty pro e-mail marketing: Zákazníci mají 15 minut na to, aby získali 1-3 slevové kupóny, které jsou jim zaslány na e-mail. Kupony se zasílají do e-mailu a je k nim potvrzený souhlas s vašimi obchodními podmínkami. To znamená, že jakmile si zákazník zašle váš slevový kupón do e-mailu, jeho kontakt naleznete v administraci Děkovačky. Dále pak můžete s kontaktem marketingově pracovat a importovat si jej do vašeho e-mailového nástroje.

Napojte si Děkovačku do FastCentriku a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat

  • Zkuste to měsíc zdarma: Děkovačku můžete vyzkoušet měsíc zdarma bez jakýchkoliv závazků.

  • Okamžité výsledky: Ihned od zapojení začnete získávat e-mailové kontakty a objednávky.

  • Rozšíření databáze pro e-mail marketing: Zvýšíte svou databázi kontaktů pro efektivní e-mailový marketing.

  • Získáte online zákazníky: Děkovačka vám pomůže získat zákazníky, kteří preferují online nakupování.

  • Snadná implementace: Připojení k Děkovačce zabere pouze 5 minut.

  • Automatický provoz: Děkovačka funguje automaticky, takže nepotřebujete další zaměstnance ani agentury.

Kolik to stojí?

Nic neplatíte za instalaci doplňku ani za registraci do systému Děkovačky. Platíte pouze za výkon, buď formou affiliate marketingu nebo pevné částky za získaný e-mail. Více informací naleznete v ceníku.
Poznámka: Implementace Děkovačky do FastCentriku je pro naše klienty zdarma.
Nechte se překvapit, kolik nových zákazníků můžete získat s Děkovačkou!

FastCENTRIK

Připravujeme Demo