Zpět na blog

Výsledek hlasování v knize přání 05/2023

02.06.2023 14:07:30
V květnu jste hlasovali a vybírali novou funkci, kterou zařadíme do vývoje a některého z příštích aktualizačních balíčků. Podívejte se s námi, jak dopadlo hlasování. Také pro tento měsíc jsme spustitli hlaskování o dalších doplňcích, tak pojďte rozhodnout o dalším vývoji FastCentriku.

🏆 Zobrazování produktů pod článkem 🏆

V květnu jste svými hlasy vybrali doplněk „Zobrazování produktů pod článkem“. Co vám tato funkce přinese? V administraci na kartě článku vznikne nová sekce, která umožní připojit k článku různé produkty z vašeho e-shopu. Zákazník tak uvidí seznam produktů, o kterých v daném článku zmiňujete.

Tato funkce bude nyní zařazena do roadmapy  našeho vývojového oddělení a v některém z následujících aktualizačních balíčků nasazena na váš e-shop. Zbylé dvě funkce prozatím implementovat v nejbližší době nebudeme.

Hlasujte o nových funkcích

Od 2. června 2023 můžete opět hlasovat o nových funkcích a modulech ve své administraci FastCentriku v záložce Kniha přání. Na hlasování máte celý měsíc. Následně provedeme vyhodnocení, na základě kterého budou návrhy, jež získaly alespoň 70 jedinečných hlasů, přijaty a zařazeny do roadmapy. Pokud se návrh nesetká s ohlasem, bude z knihy přání vyřazen.

  1. Recenze na celý e-shop - Přidat zákazníkům možnost hodnotit kompletní e-shop, ne jen pouze produkty. Hodnocení by se následně mohlo zobrazit na Homepage, anebo v samostatném článku.
  2. Platba formou QR kódu - Možnost posílat QR kód pro platbu bankovním převodem do E-mailu / Faktury.
  3. Možnost zvýhodnění platby převodem - Možnost nastavit mínusový poplatek za platbu bankovním převodem, která se odečte z celkové ceny objednávky.
FastCENTRIK

Připravujeme Demo