Zpět na blog

Vylaďte s Xemelem produktové feedy k dokonalosti a získejte 20 % slevu

Ve FastCentriku jsme rozšířili naši nabídku o nový doplněk – online editor produktových feedů Xemel, který umožňuje tvorbu XML a CSV feedů pro prodejní kanály ve více než 45 zemích. Xemel usnadňuje generování a úpravu feedů, umožňuje vytvářet feedy na míru a zajistí originální produktové texty pro vaše produkty. Díky automatizaci práce můžete s Xemelem ušetřit čas i peníze. Navíc, jako klienti FastCentriku, získáváte exkluzivní slevu 20 % na první tři měsíce. Pojďme se podívat blíže na to, co všechno Xemel nabízí a jak vám může pomoci ve vašem podnikání.

S čím vám Xemel pomůže?

Generování a úprava feedů

Generování a editace feedů jsou klíčovými funkcemi Xemelu. Tento nástroj nabízí podporu pro širokou škálu formátů feedů, například pro Heureka, Zboží.cz, Favi, Glami, Google Shopping, Facebook, Kaufland Marketplace, Alza Marketplace, eMAG, Mall Marketplace, Biano, Pilulka Marketplace, Ceneo, Árukereső, Pricemania, Shopalike a mnoho dalších.  Feedy přes Xemel proudí do více než 45 zemí.














 


Díky možnosti editace feedů máte v Xemelu možnost upravit své feedy tak, aby odpovídaly specifikacím a požadavkům jednotlivých inzertních systémů. S podporou více než 40 editačních akcí je proces úpravy feedu automatizován, což vám šetří nejen čas, ale také uleví vaší peněžence.

Hromadné úpravy

Práce v Xemelu lze provádět dvěma způsoby. Hromadné úpravy můžete nastavovat pomocí jednoduchých pravidel.
 
Pokud se potřebujete zaměřit na jeden produkt, můžete změny provést na úrovni vybraného produktu. Výhodou je, že tyto změny nemusíte provádět ručně, můžete je také snadno naimportovat z vlastního souboru.

Custom feedy

Potřebujete vytvořit feed s vlastní strukturou nebo máte specifické požadavky na produktový feed? Xemel tým vám vytvoří individuálně přizpůsobený produktový feed, který bude plně odpovídat vašim potřebám. Více o feedu na míru >>

AI generované produktové popisy

Na zakázku vám Xemel vytvoří unikátní produktové popisy pro vaše výrobky, a to na základě vámi poskytnutého produktového feedu, případně dalších informací o vašich produktech (klíčová slova, parametry apod.). Spojením know-how Xemelu a umělé inteligence Open AI generuje Xemel originální popisy v různých jazycích.
 
Strojově generovanými popisy můžete naplnit celý e-shop, nebo jen vybraný sortiment. Hotové popisy vám Xemel dodá ve formátu pro automatický import do e-shopu nebo do statického souboru CSV (Excel tabulky). Přečtěte si případovou studii: Jak Xemel ušetřil e-shopu Grejt.sk třičtvrtě milionu korun pomocí AI generovaných produktových popisů.
 
Chcete získat ukázku 20 produktových popisků pro váš e-shop ZDARMA? Vyplňte tento poptávkový formulář.

Výhody Xemelu

✓ Změna formátu feedu na jeden klik

Pro práci v Xemelu potřebujete vstupní zdroj produktových dat. Můžete použít třeba svůj Google Shopping feed, Heureka feed nebo některý z dalších podporovaných typů feedů. Z něj si pak v Xemelu na klik vytvoříte feedy pro desítky dalších prodejních kanálů. Xemel totiž automaticky přetransformuje formát a strukturu feedu pro požadovanou cílovou platformu. Na vás pak zůstává případné doladění feedu, jako je nastavení dárků, skrytí produktů, které nechcete inzerovat, mapování kategorií, přepočet cen podle měnového kurzu apod.

✓ Blesková aktualizace dat

Xemel data nebrzdí. Díky tomu budou vaše produktové informace v prodejních kanálech vždy aktuální. Standardní frekvence aktualizace feedů v Xemelu je 45 minut. Xemel ale nabízí také možnost individuálního nastavení aktualizace feedů (až na 5min intervaly). Můžete si také nastavit odlišnou četnost aktualizace pro skladové a produktové feedy.
 

✓ Snadný, rychlý a bez práce IT

Intuitivní rozhraní a uživatelsky přívětivý design Xemelu nabízí rychlou a snadnou správu produktových feedů. Bez rozsáhlých technických znalostí můžete sami, bez zapojení IT developera, lehce nastavovat generování a úpravy feedů pomocí jednoduchých pravidel.

✓ Skvělá zákaznická podpora

V aplikaci Xemel najdete propracovaný systém nápověd a vysvětlivky ke každé funkci . Pro hlubší porozumění je k dispozici rozsáhlá nápověda v administraci Xemelu a instruktážní videa. Samozřejmostí je možnost účasti na školení pro nováčky v Xemelu. V případě, že byste si nevěděli rady s jakýmkoliv problémem, můžete se obrátit na tým Xemelu přes chat, e-mail nebo telefonicky. Tam vás v rychlém čase odbaví zaškolení specialisté.

✓ Šetří čas a peníze

Xemel díky řadě funkcí a automatizací nahradí práci developera, šetří čas a vaše peníze. Sami máte možnost upravovat feedy kdykoliv je právě potřeba. Xemel je nepostradatelným partnerem pro centralizovanou správu všech vašich feedů na jednom místě.

Kde a jak se registrovat do Xemelu

Registrace do Xemelu je snadná a rychlá, stejně jako samotný nástroj. Svou registraci vyplňte ZDE. Budete potřebovat svůj e-mail, telefon a bezpečné heslo. To je k registraci všechno. Poté už stačí do Xemelu nahrát váš produktový feed a můžete ho začít upravovat nebo z něj generovat další formáty feedů.
 
14 dní na zkoušku ZDARMA
Potřebujete se přesvědčit o tom, že Xemel opravdu šetří čas a peníze? Prvních 14 dní po registraci máte na vyzkoušení zdarma. Během této doby si můžete editor plnohodnotně otestovat a přesvědčit se o jeho kvalitách.

Vytvořte si vlastní e-shop

Výhodná nabídka pro klienty FastCentriku

Máme skvělou zprávu pro všechny e-shopy FastCentriku. Nyní můžete využít 20 % slevu na první 3 měsíce používání Xemelu. Neváhejte a registrujte se.

xemel-kupon-(1).png

Využijte 15minutovou konzultaci ZDARMA

Zaujal vás Xemel a ještě váháte? Využije zdarma 15minutovou online konzultaci s produktovým specialistou Danielem Tomkem. Tuto dobu můžete využít dle vašich potřeb. Dan vás provede rozhraním Xemelu a zodpoví jakékoliv dotazy.
 
Rezervovat si termín konzultace
FastCENTRIK

Připravujeme Demo