Zpět na blog

Představujeme grafickou šablonu Scarlett

10.10.2022 11:21:21
Očekávání návštěvníků a potenciálních zákazníků vašeho e-shopu se každým rokem zvyšují. To, co stačilo včera, je dnes málo. A na to, abyste zanechali skvělý první dojem, máte jen pár vteřin. Co s tím? Naštěstí máme řešení. Neustále vyvíjíme nové šablony, které odpovídají nejmodernějším trendům a pomohou vašemu e-shopu vyniknout mezi konkurencí. Světlo světa nyní spatřila nejnovější z nich, která se nese název Scarlett.

Nová grafická šablona Scarlett je na světě

Představujeme vám novou grafickou šablonu Scarlett, která byla vytvořena podle nejmodernějších trendů s důrazem na UX prvky a celkovou přehlednost. Šablona je  určena pro prodej jakéhokoli sortimentu, takže lze využít k vytvoření internetového obchodu pro nespočet oblastí. Díky propracované vizuální stránce však perfektně vynikne v e-shopech, které se zaměřují na prodej módního a trendy zboží, oblečení, bot, doplňků, outdoorového a sportovního zboží apod.

Zaujměte již na hlavní stránce e-shopu

První dojem si zákazníci odnášejí zpravidla z hlavní stránky e-shopu. Pokud zaujmete už v homepage, máte nakročeno k tomu, že se z návštěvníka může stát zákazník. Hlavní prostor zaujímá slider s takřka neomezeným počtem bannerových pozic. Pod ním se nachází další tři bannery, umístěné těsně vedle sebe. Přidaná hodnota šablony Scarlett je mimo jiné v tom, že se v příznakových sekcích v náhledu zobrazuje 5 produktů, na rozdíl od ostatních šablon, které mají maximálně 4 produkty.

Při tvorbě e-shopu jistě oceníte také editovatelné prvky v hlavičce i patičce přímo v šabloně pomocí WYSIWYG editoru. Dominantním prvkem zápatí je okno určené k odběru newsletteru.

Oslovte zákazníky jedinečnými bannery

Jednou z nejúčinnějších forem reklamy jsou v současnosti bannery. Ty správně zvolené dokáží zvýšit konverzi nákupů a dalších interakcí na vašem e-shopu. Využíjte nyní časově omezenou nabídkou na jejich zvýhodněnou cenu. 

Zvýhodněná nabídka je platná při objednání přes Helpdesk do 30. 11. 2022. Uvedené ceny jsou bez DPH.
 

Uživatelsky přívětivé nastavení

Návrh byl zhotoven tak, aby se zákazník na e-shopu pohyboval rychle a snadno nalezl přesně to, co hledá. Výpis informací o produktu nalezne zákazník na rozdíl od ostatních šablon hned na detailu produktu, takže není nutné proklikávat v záložkách.

Objednávkový proces byl navržen tak, aby byla konverzní cesta snadno rozpoznatelná a jasně definovatelná. Zákazník nemusí přemýšlet a složitě něco hledat. Vše důležité má na očích, včetně asistenta nákupu a rekapitulace své objednávky ve všech krocích objednávkového procesu.

Jak získat šablonu Scarlett?

Šablonu Scarlett si nastavíte sami jednoduše v administraci vašeho e-shopu nebo můžete kontaktovat kolegy ze zákaznické péče, kteří vám s nastavením rádi pomohou, případně mohou provést na základě vašich individuálních potřeb lehké úpravy na míru.

Na co se můžete těšit?

Usilovně pracujeme na vývoji další grafické šablony, která ponese název Bella. Grafická šablona Bella bude velmi minimalistická a módní. I z toho důvodu se bude hodit především pro prodej módního či sportovního zboží a oblečení. Svým vzhledem by měla oslovit spíše na mladší cílovou skupinu. Šablona nebude nabízet prostor pro příliš velké množství informací a bude obsahovat také menší počet kategorií.
 

FastCENTRIK

Připravujeme Demo